Female on Fire is een feest dat plaatsvindt op eerste paasdag, zondag 20 april, in de Club XS2 in Den Haag. Zoals de naam van dit feest al suggereert zijn het alleen maar dames die op de line-up staan. Dame, Marysol en Debra zullen op deze avond draaien.

Na de opening van Club XS2 in het centrum van Den Haag eind januari hebben veel mensen kennis kunnen maken met deze stijlvolle club. M.I.L.K., LATINO BEATS, U PEOPLE en GOD DAMN FUNKY zijn de vaste clubavonden en hiernaast presenteert Club XS2 in April maar liefst 2 Special Events, waaronder Female on Fire!

Op eerste paasdag, zondag 20 April, is Club XS2 het decor voor veel Champagne, Cocktails en beeldschone vrouwelijke dj’s! Deze ingrediënten benadrukken het al intieme, warme en exclusieve karakter van de club.
Voor deze gelegenheid zullen Dame, Marysol en Debra plaatsnemen in de XS2 booth, wat maar een ding kan betekenen: FEMALE ON FIRE!

De avond begint om 23.00 uur en kaarten zijn alleen verkrijgbaar aan de deur. De dag erna, maandag, kan er lekker uitgeslapen worden, dus het duurt tot laat! Meer informatie, waaronder de video van het officiële openingsfeest is terug te vinden op de website www.clubxs2.nl