i love hardhouse

Op 29 april, in de volksmond ook wel koninginnenacht genoemd, zal het feest I Love Hardhouse in de 020 in Amsterdam plaatsvinden. Op deze avond zullen grote namen in de hardhouse scene voorbijkomen, o.a. Scot Project, Steve Hill, e.v.a.

Op Queensnight 2003 gaat het dak er weer finaal vanaf in de 020. De vlam van I Love Hardhouse wordt opnieuw ontstoken en de Techincs worden bemand door een internationale dj-bezetting op top-niveau. Voor de I Love hardhouse crew Œ hardhouse¹ staat voor een mix van Uk hardhouse / hardtrance / hardstyle. Harddance in de breedste zin van het woord. Met deze voorwaarden en een ruime, geheel vernieuwde 020 zal I Love Hardhouse ook ditmaal weer een feest zijn om je vingers bij af te likken! Waarschuwing:DJ Scot Project, Steve Hill, Danny D, JP, Micha B, Fausto en Rossi staan garant voor een nacht vol beukend hardhouse geweld!

Een avond vol met doorgewinterde hardhouse veteranen, dat belooft wat.
Iedere zichzelf respecterende hardhouse fan zal de namen JP, Danny D, Micha B, Fausto en Rossi inmiddels kennen, en ook de opzwepende muziek die zij ten gehore brengen. Of het nu Dance Valley is, HQ, Impulz of Multigroove, Xxelerator (Matrixx), Hardliners of Innercity, elk van hen weet een zaal tot het uiterste te brengen. En dat is ook precies wat zij op 29 april in de 020 zullen doen!

Vanuit het oosten en het westen komen DJ Scot Project en Steve Hill hun
vurige liefde voor hardhouse en hardtrance betuigen. Twee dj¹s / producers die hun stempel al meerdere malen nadrukkelijk op de internationale scene hebben gezet.
De uit Frankfurt stammende DJ Scot Project komt zeker op deze I love
Hardhouse -net als vorig jaar- een minimaal twee uur durende set draaien. Zijn eerste plaat ŒRock¹ na twee jaar alleen mixen en remixen was meteen een super hit en ging maar liefst 25000 over de toonbank. Deze man staat echter al langer achter de draaitafels dan de housesound bestaat, en dat is in zijn set goed terug te vinden. Zijn platenkeus, mixing-skills en set opbouw kenmerken hem als een absolute top dj.
Uit de UK afkomstig is Steve Hill. Wie naar HardouseAcademy in London is geweest weet wat je kan verwachten. Voor hen die niet zijn geweestŠVerwacht niet alleen een zeer goede dj maar ook een man die al zijn enthousiasme / energie / mix vaardigeheden in een samen brengt tot een genot voor de oren en ogen. Niet eerder gezien. an de grote hardhouse iconen aan de andere kant van het kanaal. Als hoofd A&R bij onder meer Tripoli Trax records en resident dj bij grote clubs en organisaties als Frantic, Hardhouse Academy en Superfish heeft hij in relatief korte tijd stormenderhand de Engelse scene veroverd waar hij nu op handen gedragen wordt. Zijn sets op hardhouse academy vallen op door zijn gespring, gejubel en enthousiasme. Iets dat
iedereen die naar Hardhouse Academy op 15 maart jongstleden is geweest zal bevestigen.

De 020, de wieg van I Love Hardhouse, is sinds een ingrijpende verbouwing en transformatie van de Item in de 020 nog verder uitgebouwd. Met een ruimere zaal, een sterk verbeterd soundsystem en een imposante lichtshow is het nu nog beter ingericht voor een quality-event als I Love Hardhouse. Dit, en de werkelijk indrukwekkende line-up zorgen ervoor dat er in Amsterdam op Queensnight geen betere plaats te vinden is voor hardhouse-mindend Nederland. Als je weet wat goed voor je is zorg je er dus voor ruim op tijd een ticket te halen bij een van de voorverkoop adressen!