wormweb

Een mini-festival op initiatief van het label/collectief Seven" (Den Haag/Rotterdam) waarin koene experimenten en smaakvolle combinaties van diverse multimediale disciplines en muzikale vormen centraal staan. Gedreven jonge knoppen- en schakelaar fetischisten manifesteren zich in een fris programma met kompakte performances.

Naast de hieronder beschreven Live sets zullen er ook installaties te zien zijn: De ¨Sound Carrier¨ van Toysfornoise uit Breda (een gesloten systeem van licht en geluid dat elkaar beinvloedt), en de site specific audio-visuele installatie van de Haagse kunstenaar Arno Scheper (Den Haag).

De Worm bar zal worden bevolkt door een peloton dj´s in een gevecht om de draaitafels:
Dj-team Nikki & Nanda / Dj-team Manonster, Richelle en M8A / en Dj Paul DuLac (Clone/Data Leek).


SENSOR
Rotterdamse beeld- en geluidskunstenaar experimenteert met circuitbending en zelfgebouwde instrumenten. Hij creëert hiermee een eigen taal van geluid en beeld.



CIRKUS APRAXIE
Nynke Gabeler (Den Haag) en Maike Lond (Estland) in een project dat theatrale performance, lo-fi elektro-akoestische muziek en kostuumontwerp omvat.



PRINSW
Willem Witte, bekend van o.m. de Haagse Feedbacksociety en 8mm, vermengt als solo artiest hip-hop beats en gebroken noise fragmenten in een wilde audiovisuele performance.



LOCASH ENSEMBLE
Obnoxious/Seven" projects
Joris Strijbos (OBX/ZMK) en Renzo van Steenbergen (Noizbleed/Radio Tonka) voegen abstracte noisedrones met harde beats samen, op zoek naar een listig contactmoment tussen audio en toehoorders.



THE CIRCUIT BAND
WirWar/TeamWasted/Newskin
Typhique en Qui Que Boe, twee WirWarriors (uit Tilburg) die als The Circuit Band met noisy toys en digitale drummachines beatgerichte dingen doen.



DJ RATTAPLAN
Rattaplan/ZMK
Hip-hop en breakcore-achtige beats onder een dikke laag noise, gepresenteerd op een blaadje van dansbare energie.


Location WORM, Achterhaven 148, Rotterdam