summerglory

Waarom zouden wij foto's plaatsen van een strandfestival in Malta? Juist, omdat de Nederlandse "Joyce Mercedes" is geboekt! Het Malteese strandfestival, dat in het teken staat van de house-classics, bied 2 Nederlandse main acts, namelijk: Jaydee en "onze" Joyce Mercedes. Verder zullen er meer dan 50 locale DJ's achter de decks plaats nemen. Houdt onze site dus in de gaten, de foto's kunnen vanaf volgende week verwacht worden.

Meer info:
http://www.lovedancefestival.com/summerglory/
Leuk om te zien dat er op Malta gewoon kaarten op de site van het feest zelf gekocht kunnen worden. In Nederland zit er immers vaak "iemand" tussen.

www.joycemercedes.com

Comments

  • Heinos

    Heinos

    16 August 2004

    Jaydee

    periode 1993 - heden

    redactioneel AVRO-presentator en DJ Robin Albers wordt in 1992 bij die omroep ontslagen, waardoor het eerste landelijk te beluisteren houseprogramma (For Those Who Like To Groove) stopt. Maar Robin stopt niet met house, want zijn eerste productie, onder de artiestennaam én producersnaam Jaydee, wordt een internationale dancehit: Plastic Dreams. Dat nummer is inmiddels uitgegroeid tot een klassieker, die wereldwijd een half miljoen exemplaren verkocht. In Amerika stond Plastic Dreams lange tijd nummer 1 in de dance charts.

    bezetting Robin Albers producer

    overige muzikanten Richard Deighton basgitaar
    Andre Oorsel gitaar
    Fernando Buzza drums
    Joyce Deighton percussie

    Niet alleen Joyce Ferrari is Nederlands Paulus.

  • Paul Bergenh.

    Paul Bergenh.

    16 August 2004

    8-)

Comments are closed