De Vloer dicht? Dat nooit! Als het aan De Vloer ligt tenminste. Als het aan de burgemeester en wethouders ligt, wordt De Vloer op zeer korte termijn gesloten. Dat heeft de gemeente gistermiddag bekend gemaakt. Vanavond om 20:00 uur wordt hier door de Commissie MOV over vergaderd.

Wil jij je hard maken voor De Vloer? Vind je dat de gemeente de stad Utrecht en 50.000 bezoekers die ieder jaar naar de Vloer komen, ernstig te kort doet als de Vloer wordt gesloten? Vind jij ook dat alle talentvolle bands, dj¹s en performers die De Vloer een podium heeft geboden, een spreekbuis moeten behouden? Vind jij ook dat De Vloer onmisbaar is voor alle jonge mensen in de stad Utrecht?

Kom dan vanavond 6 november om 18:00 uur voor Cafe De Zaak. Hier houden we een protest-mini-festival met minstens 8 DJz waaronder Lady Aida en er komen ook zeker 4 bands, welke blijft nog even een verrassing. Om 20.00 uur begint de commissie-vergadering, waar ook zoveel mogelijk Vloer-vrienden bij moeten zijn !! Na afloop protest-party bij De Vloer. Kom ook en neem iedereen die De Vloer niet wil missen mee!!! Enneh, vergeet niet je steunbetuiging ff te mailen naar mov@devloer.nl. Geef dit mailadres en deze boodschap ook door aan al je vrienden en vriendinnen !!!

Mail je persoonlijke reactie naar:mov@devloer.nl
Via dit adres wordt je mail doorgestuurd naar alle commissieleden.
We hebben jullie steun hard nodig! Het is nu of nooit! Laat je stem horen!

De Vloer is:

200 bands
50 muziekstijlen
100 DJ¹s
30 VJ¹s
50.000 bezoekers
180 medewerkers & vrijwilligers
100% popcultuur
ultimate crossover