extrema nye

Nadat pasgeleden bekend werd dat het New Years Eve feest van Extrema in het beursgebouw in Eindhoven zou plaatsvinden hebben ze nu al de line-up bekend gemaakt. Ondere andere Gene Farris en de Glimmer Twins zullen naar Eindhoven komen om met jullie van Oud en Nieuw een leuk feest te maken.

De line-up van Extrema New Year's Eve is bekend. Het is natuurlijk ontzettend moeilijk om artiesten te boeken voor oud&nieuw, want goede artiesten hebben nu eenmaal veel keus rond deze drukke feesttijd. Gelukkig kiezen ze voor Extrema en zijn we heel blij met deze ontzettend geweldig te gek gave programmering voor Extrema's oud&nieuwfeest in het Beursgebouw!

Line-up:
- Superdeluxxx
- Full Flavoured Dip (live)
- Zuco 103 (live)
The 2004 mix presenting STRANGE WORLD met onder andere:
- John Consemulder
- Glimmer Twins (BE)
- Eric de Man
- Joost van Bellen
- Gene Farris (USA)

Er zijn doorlopend optredens van onder anderen VJ-collectief Photonic, lichtkunstenaar Judocus, Theater Vistazo en spectaculaire vuurshows om het schouwspel compleet te maken.

Supernatural host een area en is vanaf de aftelling ook geopend. In het kader van Strange World zal zich in een derde ruimte een underground-wereld openbaren… Van allebei de ruimtes maken we de line-up deze week nog bekend!

Wat we je nu al wél kunnen vertellen: woensdag 5 november start de voorverkoop!