Tiesto

Nog meer nieuws van het Tiësto-front, hij gaat op zaterdag 10 mei voor het eerst een solo-concert geven. Dat concert gaat plaatsvinden in het Gelredome in Arnhem

Nederland krijgt een wereldprimeur. Voor het eerst in de geschiedenis geeft één enkele DJ een stadionconcert. Plaats van handeling is het Gelredome in Arnhem en niemand minder dan Tiësto, de beste DJ ter wereld, verzorgt het concert op 10 mei aanstaande.

Dat aan Tiësto de eer te beurt valt, is natuurlijk boven alle twijfel verheven. De inwoner van Breda won in 2002 zo’n beetje alle prijzen die er in de mondiale dancescene te verdelen zijn en begin dit jaar kwam daar nog de Nederlandse Nationale Popprijs bij. Zijn eerste artiestenalbum ‘In My Memory’ staat overal ter wereld in de belangrijke dancecharts en de telefoon bij zijn boekingsbureau Primetime Management staat roodgloeiend. Daarbij leent zijn gevarieerde draaistijl en muziekkeuze zich bij uitstek voor dit optreden.

Het is nog nooit eerder gebeurd dat een DJ een ‘concert’ geeft in een stadion. De primeur onderstreept de populariteit van dance in Nederland en ver daarbuiten.

De organisatie van ‘DJ Tiësto in Concert’ ligt in de handen van ID&T, marktleider in Nederland op het gebied van dance en onder meer bekend van het evenement Sensation in de Amsterdam ArenA. Uiteraard gaat de acht uur durende set van Tiësto gepaard met een ongekende show waarbij de modernste technieken op het gebied van licht, geluid, laser en video gebruikt worden.

Het is de eerste keer dat het Gelredome een nachtvergunning heeft gekregen. Het stadion beschikt over een goede akoestiek en kan volledig worden verduisterd waardoor lichteffecten en lasers optimaal tot hun recht komen. Voor ‘Tiësto in Concert’ zijn 25.000 kaarten beschikbaar.

Meer informatie over dit unieke evenement wordt spoedig bekend gemaakt.

Datum: zaterdag 10 mei 2003
Lokatie: Gelredome Arnhem
Deuren open om 22:00 uur. Concert begint om 23:00 uur tot 07:00
Kaarten: 42,- euro / VIP: 75,- euro (excl. Reserveringskosten)
Kaartverkoop: deze start zaterdag 1 februari 2003 bij alle filialen van TicketBox (www.ticketbox.nl), Free Record Shop of te bestellen via 0900-9393 (45 eurocent per minuut)
Meer info: www.id-t.com