Trance Energy (Bron: ID&T Archief)

Op diverse dance forums werd hevig gespeculeerd over wie de mystery guest dj was. Velen namen kwamen voorbij zoals Digweed, Armin van Buuren, Push en velen anderen. Maar tot opluchting van velen is het nu eindelijk bekend gemaakt.

Hij krijgt dagelijks boekingsaanvragen van over de hele wereld en zijn grote hit 'Loneliness' bevindt zich momenteel in de koffer van vrijwel elke grote DJ. DJ Tomcraft is de naam, Duitsland zijn land van herkomst en de mainstage van Trance Energy is voor hem op 15 februari. Het duurde even voordat we zijn bevestiging hadden maar we zijn verheugd hem als eerste in Nederland te kunnen brengen op het podium.
Tomcraft heeft al diverse grote hits op zijn naam staan. 'Prosac' en 'The Lord' waarin een stemsample van Samuel L. Jackson waren grote hits. Zijn stijl van produceren is uniek en laat zich het beste omschrijven als diepe trance met donkere vocalen en electro en hardtrance invloeden
Aldus ID&T op http://www.id-t.com

Comments

  • Goedie

    Goedie

    16 January 2003

    Ook ik zat vandaag in spanning op de verschillende dancesites te surfen in afwachting van de naam. Het is toch wel een leuke naam geworden. Nou ga ik even mijn F5 knop medische verzorging geven :D.

Comments are closed